Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** Wiosno w Sercu graj...

Za oknem jaskrawe słońce
wynurza się spod koca ciemności
łapie oddech
wznosi się ponad wyżyny
koron horyzontu
rzucając światło
ciepłych barw
na górskie potoki

bosa stopa
w ogrodzie życia
krzepiąco rześki
spacer o poranku ...

25.04.2021
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=Obp-9BEZe1c

56 060 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • kati75

    27 April 2021, 09:00

    Milutkiego dnia Malusiu 🙂🌞 ja lecę świętować moje 🎂, uściski wielkie 🙂

    • Malusia_035

      27 April 2021, 09:08

      Sto lat Sto lat Kochana :)) Spełnienia marzeń tych małych jak i tych ogromnych :) A przede wszystkim Zdrówka i gorącego Serca :))) Tulam Mocniutko :))) 🎂🎂🎂

      od kati75
    • to_tylko__ja

      27 April 2021, 19:25

      Wszystkiego najlepszego Kati!😁 Szczęścia zdrowia i słoneczka 🤗

      od kati75
    • kati75

      28 April 2021, 19:59

      Dziękuję Pawle,pozdrawiam🙂