Menu
Gildia Pióra na Patronite

...z Tobą w niebiosach

za oknem
deszcze wyjątkowo zacięte
a ja potykam się… zaplątana w słowa
i czekam pomiędzy nami
w niedopowiedzeniach
aż nauczysz mnie oddychać Tobą

z ust… pragnieniem pogryzionych
spijesz ostatnie czerwone krople win
by w zakamarkach się nie kryły

i utulisz mnie w ramionach
bym mogła uwierzyć jeszcze raz
że tylko ze mną chcesz śnić

przecież w niebiosach…
łatwiej jest trwać

mój miły

z szuflady*

22 300 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
  • Efemeryda60

    27 January 2013, 01:26

    Zaprawdę, niebiosa to !

    ;)

  • anna kowalczyk

    26 January 2013, 23:43

    ...no przecież...te Twoje brązowe oczy...bursztynowe...! ;)

  • 26 January 2013, 23:41

    ...oj wróci... teraz jest zajęty ;)))

  • anna kowalczyk

    26 January 2013, 23:40

    ...niech chociaż da sms-a kiedy wraca...łobuz...;)

  • 26 January 2013, 23:29

    ...i ja się w międzyczasie uśmiechnę... choć jestem nadal zajęta ;))))

  • anna kowalczyk

    26 January 2013, 23:26

    :):):)się tylko uśmiechnę...:):):)

  • 26 January 2013, 23:14

    .. ;)))....

  • NieBoska

    26 January 2013, 23:09

    Ja się wcale Grażynko nie dziwię tak uroczemu zajęciu ;)

    Te jego ponętne, brązowe oczy, te bicepsy, to ciało, aj !!!

    ;)

  • 26 January 2013, 23:04

    Bogusiu... nie śmiać mi się tu proszę ;)))
    Przecież mówię, że jestem baaaaardzo zajęta ;)))

  • NieBoska

    26 January 2013, 22:52

    cha cha cha, och Grażynko ;)