Menu
Gildia Pióra na Patronite

deszczowo -koci wierszyk

za oknem deszcz leje
do wtóru wiatr wieje
smuteczek przychodzi
i ...za nos mnie wodzi

i nic mi się nie chce
kot mleczko wciąż chłepce
tak bym coś zrobiła...
dla kota była miła?

za oknem deszcz wieje
do wtóru wiatr leje
kot się na mnie gapi...
czy jego coś trapi?

deszcz z kotem gada
a z wiatrem ballada
kocie chrupki lepsze
mleko ja wychłepczę

do konkursu z motywem wieczoru

600 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!