Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przemyślenia

Za oknami ciemna noc
Musze wejść już pod swój koc
Czas najwyższy jest na spanie
Lub na nocne rozmyślanie
Trzeba nad życiem się zastanawiać
Żeby nie musieć błędów naprawiać
Tyle było tego rozmyślania
Ze mi brakło czasu do spania
Pora wstawać i się ubierać
Do życia się pozbierać

38 492 wyświetlenia
228 tekstów
15 obserwujących
  • DarkLady

    27 June 2012, 22:32

    dziekuje ;)

  • obojętna-

    27 June 2012, 21:07

    Podoba mi się ;)

  • misiek45

    27 June 2012, 10:28

    Bardzo fajny wiersz-pozdrawiam