Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za nisko by spaść
Zbyt stromo by iść dalej
Za dużo słów by zapomnieć
Za mało ran by znienawidzić.

Tak Zagubieni
Oddychamy
Zmęczeni światem
Stęsknieni za życiem.

Tak bezradni
Oddychamy
Zawieszoną egzystencją
W nadziei na przetrwanie

7753 wyświetlenia
72 teksty
8 obserwujących
  • agniecha1383

    8 May 2012, 01:05

    To jak pogrążenie w nicości... z pytaniem na ustach-być albo nie być...