Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiara

*
Za murami Kościoła
Szukam Boga
Moją modlitwą
Szum wiatru
Taniec duszy
Po najpiękniejszych
Kolorach tęczy

976 wyświetleń
9 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!