Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za lustrem...

Za lustrem moich oczu
zamknięty rozdział
Szkic marzeń niedoszłych
zamknęłam się i...
Nie da się oswoić
z ciemnością
Ona mnie przeszywa
na wskroś wczoraj
Niech wszystko
odejdzie w zapomnienie
Liczy się to co tu dzisiaj
A Ty Jesteś i pozostaniesz
moją przyszłością
Ja dla Ciebie z wzajemnością

93 717 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
  • RozaR

    2 December 2022, 19:10

    Końcówka imponująca
    Uznanie

    • Victoria Angel

      2 December 2022, 19:51

      Bardzo się cieszę. :-))) Bardzo dziękuję za czytanie i za uwagę poświęconą moim wierszom. :-))) Zapraszam ponownie do mnie, miłego weekendu. :-)))