Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przepraszam

Za
krzywdę
kłamstwo
awanturę
nienawiść
ranę na sercu
każdą wylaną łzę

Przepraszam Cię

9956 wyświetleń
46 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!