Menu
Gildia Pióra na Patronite

za kilka godzin
nastanie ranek
dla wielu
dla kogoś już nie
obróci się w pamięć
u niewielu...

nie wydarzy się nic
i tak należy to brać
nic czego trzeba się bać
kolejna odsłona losów
jak z zapałek wróżenie
na dłoni cały świat...

ja dziewczynka bez...
...zapałek rozkradli mi je
resztę zalałam
dla nikogo cennymi łzami
uspokajam myśli
jutro... też przecież minie...

27.12.2022, 00.45

33 804 wyświetlenia
282 teksty
28 obserwujących
  • 28 December 2022, 11:08

    Jutro minie...
    Pierwsza zapałka, by... zobaczyć Twoją minę... :)
    Bardzo ładne, choć smutne...

    od Monika M., Naja, Fergus