Menu
Gildia Pióra na Patronite

Vida sin ti*

Za każdym razem
tracę cię
w swej niepewności
nie jestem sobą
mijając cię bez słowa
na myśl o tobie
uśmiecham się
oczyszczam duszę łzami
dławiąc sie bólem tęsknię.
Nie zdążyłam ci
tyle powiedzieć
napisałam list
niech na strunach
mojej miłości
zaniesie ci
wszystkie smutki
i łzy zakrapiane
w poduszce marzeń.
https://www.youtube.com/watch?v=-89WwmcvXfg

65 861 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    30 December 2017, 10:06

    Witam Was i dziekuję za opinie;)pozdrawiam w ostatnich dniach starego roku;)

  • Adnachiel

    29 December 2017, 11:33

    Bardzo piękny wiersz.
    Szczerozłoty, jak serce, które dyktowało każde słowo.

  • fyrfle

    27 December 2017, 12:01

    Myślę, że rozum powinien dążyć, aby napędem duszy był uśmiech ust ciała, w którym mieszka dusza.