Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za każdym razem, gdy boli głowa ucieka ze mnie człowieka połowa.
I choć burze myśli zawsze w głowie mam, nie usłyszysz w tym czasie ani słowa.
Leżę w bezruchu czekając na bólu kres, jednak rzeczywistość pokazuje jak jest.
Mam wtedy dość wszystkiego, co daje mi w kość.
Nie robię nawet tyle co nic, bo głowę dociska twardy szpic.

475 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!