Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Najmniejszy cud "

Za horyzontem myśli
Może sen wyśnisz
Budzisz nowy dzień
Tęsknotą wypełnia się
Marzę o tym, by w
Porannym blasku
Wypić kawę jasną
Najmniejszy cud:
Kawa
Herbata
Poezja
Proza
Uśmiech
Muzyka
Łza
Twój piękny wiersz
Zepsuty samochód...też

Wszystko jest cudem....Wiesz?

14.09.2020
07:23

281 691 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!