Menu
Gildia Pióra na Patronite

zmęczona jestem

za głupie nadziei bukiety składane z twoich słów
siebie przepraszam siebie rozgrzeszam
niech już rozstąpi się każde

może

bo przejść chcę
wrócić

do siebie

22 019 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • 23 December 2012, 03:26

    Niewątpliwie z kimś mnie mylisz, ale to bardzo miła pomyłka yest. :)

  • luterin

    23 December 2012, 03:06

    Przynoodzaj yestem...mistrzemś słowa niewątpliwie :)))
    No_One_...:)

  • No_One_

    21 December 2012, 10:57

    "niech już
    rozstąpi się
    każde

    może

    bo przejść
    chcę

    wrócić

    do

    siebie "


    cholernie utożsamiam się

  • 16 December 2012, 23:17

    bo ona jak te kwiaty jest
    piękna
    pachnąca
    zniewalająca
    i potrzebuje motyla, który już całkiem z poczwarki wylazł...

    Lubię czasem przynoodzać pod fajnymi tekstami.
    Pozdrawiam. :)

  • luterin

    16 December 2012, 23:03

    Nölle, dobrze Cię czytać. Pozdrawiam :)

  • 16 December 2012, 23:00

    Warto tu wracać.

    wrócić

    do

    siebie

    bo cieplej

    pod własną pierzyną.

    Pozdrawiam.

  • luterin

    16 December 2012, 22:53

    Agnieszko miło Cię czytać.
    Witaj Magdo, dziękuję.
    Aniu, zabieraj jeżeli ważny dla Ciebie.To miłe.
    Gaia, lubię kiedy się u mnie zawieszasz.
    Pozdrawiam ciepło :))

  • Gaia

    12 December 2012, 19:36

    wracam do siebie
    ścieżką cierni
    rozrzuconych w nadziei

    że upadną kwieciem...

    Jak zawsze Luterin, zawiesiłam się u Ciebie. Pozdrawiam :)

  • Pechowa_

    12 December 2012, 17:14

    zdecydowanie zabieram do Siebie..
    strasznie dziękuje za ten wyjątkowy wiersz...
    Bliski Mnie.. :)

  • madlen0809

    11 December 2012, 23:42

    Świetne, z przekazem