Menu
Gildia Pióra na Patronite

za dużo
by nie obejrzeć się
i chusteczką oczy przetrzeć
ze wzruszenia

kochałem
ślepo i głupio
a pierwszy raz
to był mój niewypał

uczymy się
wciąż się uczymy
niby tyle w głowie
a głupiec ten sam

za dużo
dlatego nie okiełzam tego
które

nie w parze
ze mną idzie

dlatego
nie wiem dokąd

8182 wyświetlenia
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!