Menu
Gildia Pióra na Patronite

zwitek słów

Teksty z obrazami - zwitek słów - motylek96
zwitek słów - motylek96

za dnia z mrokiem
w pościeli się układam

miedzy niebem, a ziemią

jest takie cierpienie
które, tli się zimnym żarem

w walce z brudem świata

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    21 June 2020, 16:45

    Dziękuję 🙂
    Pozdrowienia Piotrek.

  • marka

    21 June 2020, 14:56

    Dla mnie to jest fantastyczne...