Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za daleko stanę stąd
Nie poczuję i nie dotknę
Pozwolę sobie patrzeć
Z bezpieczniej odległości

Wyciągne rękę
W bezsilności
Ścisnę pięść
Zło zabrało mnie tam
I stoję
Łzy boją się ujrzeć światło dzienne
Niemy krzyk
Bólu pełne oczy
Nie dojrzy się go nikt

Zabierane wszystko po kolei
To wszystko za błędy...
Za błędy...

18 361 wyświetleń
147 tekstów
43 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!