Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za czym patrzy serce Twoje
czego szuka, czego brak mu.
Czemu już nie patrzy tutaj,
gdzie powinno od przysięgi!?
Gdzie zgubiło swe spojrzenie?
Jakie było to zdarzenie
co rozwiało Twe złudzenie?

1045 wyświetleń
18 tekstów
4 obserwujących
  • misiek45

    12 March 2013, 20:54

    Ładna miniaturka -pozdrawiam miło:)