Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za co Cię lubię?

Za co Cię tak lubię?
Za puste słowa
Którymi ucho me pieścisz?
Czymże jest Twa mowa
Która nie chowa żadnej treści?

Za co Cię tak lubię?
Za Twoje spojrzenie bez wyrazu
Którym ciągle śledzisz mnie?
Toniesz w nicości uchwyconej ramami obrazu!
Więc za co ja tak lubię Cię?

ok.2005

3793 wyświetlenia
52 teksty
2 obserwujących
  • Atira

    8 July 2017, 15:49

    To miłe słowa, dzięki