Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Za ciemna dzisiaj noc na gwiazdy.
Na próżno zadzierasz głowę.
Stoję tuż obok,
spełniam się dla Ciebie.

9696 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!