Menu
Gildia Pióra na Patronite

Han river

Za chwilę zamknę drzwi
Tym razem ostatni raz
Niech na dnie rzeki tkwi
Klucz do mojej duszy bram

Pożegnam wszystkich ciszą
Myśli rozwiną skrzydła
Wyślę pod adresy stare
Nieprzemyślane wierszydła

15 623 wyświetlenia
137 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!