Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z zamiarem zmiany otoczenia,
przez świat niezrozumiany.
By gdzieś dojść od niechcenia,
przez kogoś być kochanym.
Okoliczniku miejsca- nadchodzę.
...choć sama nie wiem kiedy.
Przez tunel wiernie przechodzę
...i zawracam.
Bo już nie czuję potrzeby./P.

879 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!