Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ratunek

Z wysokiej skały
z hukiem spaść
zakończyć wszystko
położyć się spać

zapomnieć o świecie
zapomnieć o żalu
zapomnieć o smutku
zapomnieć pomału

na dłużej zatrzymać się
tam gdzie gwiazdy spadały
cichutko wspomnieć
o sercu kochanym

wykrzyczeć wreszcie
jak kocha się szczerze
wyszeptać łagodnie
że w miłość już wierzę...

987 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
  • misiek45

    27 May 2012, 07:27

    Ciekawy wiersz i bardzo lekki w czytaniu-miłego dnia