Menu
Gildia Pióra na Patronite

kalendarz wspomnień

z wyczekiwania
aż po noc
o(d)wija dzień

ciepło szklanej nuty
harmoniki (wielo)letnich dni

przenika sen
wewnątrz porcelanowej poduszki
boskiego odosobnienia

30 318 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • Malusia_035

    19 June 2017, 09:18

    przyjemnie się czyta :) świetny :)

    Pozdrawiam Michale :)

  • silvershadow

    9 June 2017, 08:38

    Cieszy Twoja wizyta, Cris.
    Miłego, uśmiechniętego dnia :)

  • Cris

    8 June 2017, 16:29

    W tym ''tłumie'' cytatowym już nie pierwszy raz zdarza się, że tekst wypatrzę z paska..., jak i ten.
    Wspomnienia też mają swój czar.
    Pozdrawiam :)

  • silvershadow

    8 June 2017, 15:59

    Dziękuję Wam, Kochani
    za zatrzymanie się u mnie oraz za pokrzepiające słowa.
    Serdeczności!

  • Papużka

    2 June 2017, 09:50

    Ah... dusza wpleciona w wersy... brawo

  • 1 June 2017, 22:35

    Ładne.
    Pozdrawiam. :))

  • Vergil

    1 June 2017, 22:16

    Od tytułu po ostatni wers.
    W tej swojej magicznej klamrze mieścisz wszystko, co ludzkie, nasze, zawsze.
    Pisz...

    Pozdrawiam.