Menu
Gildia Pióra na Patronite

...nic na potem

z wszystkimi emocjami
drżąc przy każdym ruchu
wnikam w Twoją prywatną
bezgraniczność nieba

przywłaszczam zachłannie
namiętność pocałunku

okradam z tańca języka
kąsając przy każdym dreszczu
rozżarzonych pożądaniem ust

a przebiegłość palców
rozkosz potęguje jeszcze
rozbudzając... Twoją tęsknotę

Kochanie wiesz...
miłości nie wolno... odkładać na potem !

22 300 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
  • 14 September 2011, 21:13

    Dziękuję i wzajemnie :))))

  • słoneczniki

    14 September 2011, 21:12

    Życzę tych pięknych jak najwięcej :)

  • 14 September 2011, 21:10

    Dziękuję Joasiu :)))
    Jakie uczucia - takie i emocje w wierszu. :)))

  • słoneczniki

    14 September 2011, 21:07

    Absolutnie nie wolno
    Piękne i subtelnie wyrażasz uczucia.

  • Huaquero

    26 July 2011, 12:13

    Miłość nie potrzebuje pozwolenia na... subtelne grzeszki (wnikam, przywłaszczam, okradam, kąsając)
    Wiersz drżący namiętnością, karmiący zmysły płomiennością uczuć...
    Bajka :)

  • 18 July 2011, 12:04

    Dziękuję Wam Kochani za ciepłe słowa :)))

    Pozdrowienia gorące.. od tej "niemożliwej" ;)))

  • marka

    18 July 2011, 08:04

    Bezgraniczność nieba, prywatna do tego...
    Piękny wiersz.

  • Seneka 18

    18 July 2011, 07:05

    Jesteś niemożliwa :)...Piszesz tak pięknie, tak optymistycznie...tak zmysłowo...