Menu
Gildia Pióra na Patronite

Troska

Z uśmiechem na twarzy
czyjeś wątpliwości odpieram
Choć nikt tego nie zobaczy
rozkołysane serce z oczu zabieram

I tak od urodzenia
bliskich po duszach głaszczę
Życząc im powodzenia
sobie nic nie przywłaszczę

99 857 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!