Menu
Gildia Pióra na Patronite

...tu i tam

z uciułanych chwil
niewiele pozostanie
w szkicu znad morza
potykamy się o nienamalowane fale

gdzieś w błękicie
nieosiągalnych słów
cichuteńki łopot mew

brakuje tylko
wschodów i zachodów
nad sekretnym brzegiem życia

27 548 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!