Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Z twoich ust wyrywa się dym
Ociera się o moją duszę
Zbłąkany mozolny szept
Chcę cię dotykać
Chcę mięć dreszcze
Zamykasz oczy
Świat się kołyszę
Kochanie szepcz, szepcz.
Sprawiasz, że odlatuje
Właśnie dlatego nie zrezygnuje
Mówisz, że będziesz tęsknił
Wiem, jutro odejdziesz
Ogień wygaśnie
Bez tych wspomnień nie zaśniesz

6955 wyświetleń
100 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!