Menu
Gildia Pióra na Patronite

BEZMIŁOŚĆ

Z Tobą
smakuje
najlepiej
nocą wszystko
bez Ciebie
mi bardziej
IRRACJONALNIE
zostawiłeś rysy
w głowie
przypadkiem
ogrzej mnie
myślą
bo marznę
z premedytacją
powiedz
w jakim kolorze
za mną tęsknisz
może
wygodniej
udawać
że to nic,
że nigdy,
że nikt,
nikomu.
wróciły
nasze małe niepowroty

1851 wyświetleń
29 tekstów
0 obserwujących
  • książkoholiczka

    29 July 2016, 17:19

    Pytanie, czy kiedykolwiek była

  • RozaR

    28 July 2016, 07:30

    Teraz nie ma spokoju
    Ani myśli spokojnej
    Niech trwa