Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaburzenia lękowe

- Z Tobą-

Leżę z tobą zaplątana w pościel
Tak razem i osobno
Chciałabym dać Ci wszystko co najlepsze
Ale nie można jeśli nienawidzi się siebie,
-Podobno

Tymczasem,

Twój policzek jest tak blisko mojej skóry
Czuję czuły dotyk
Jest mi tak źle
Uciekam drżeniem ciała
W chmury

W moich myślach masz czarne oczy
I usta od nosa do gardła
A nawet tuż za nim
Boję się, nie mogę mówić
Zakrztusiłam się
Myślami

Ale to nie ty,
To nic ponad nami
To ja - jestem czarna jak strach
Oczy wylały mi się
Źrenicami

Dotykasz mnie,
Mam twoje palce na krtani
Duszę się
Sobą
Gdzieś pomiędzy
Swoimi światami

3355 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
  • 13 August 2021, 13:01

    Pistolet w szufladzie trzeba mieć.

    • IDeeS

      13 August 2021, 16:31

      Nie przesadzajmy :)

    • 13 August 2021, 20:33

      Z facetami trzeba ostro.