Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chociaż w ubraniach a jednak nago

Z tamtych lat nie zostało nic.......
Uśmiecha się patrząc w lustro.......
Widzi w nim teraz całkiem inną siebie.......
Piękniejszą....bardziej pewną siebie.......
Starannie zaczesane włosy....delikatny makijaż.......
Ulubiona sukienka taka zwiewna-lekka.....
Uśmiecha się patrząc na nią.......
Uśmiecha do kobiety w lustrze......
Nie ma już nic co mogło by ją złamać......
Odejdź jeśli chcesz......jest silna da sobie radę.....
Jedyne czego ona teraz chce to zacząć bez kłamstwa żyć......
Nie mogłeś odejść z honorem.....chciałeś ją zranić....
Sprawić by poczuła się źle......
Nie udało się Tobie bo ona dobrze wie.....
Wie dobrze co skrywa nagość.....ubrana w nić ohydnych kłamstw......
Chociaż ubrana a jednak nago........
Kłamliwa miłość skończyła się......
Idź chłopcze.....biegnij, żyj.....
Ona już nie zapłacze nad losem twym.......
Stałeś się tym, którymi tak gardziłeś.....
Śmiałeś się z naiwności kobiet, że kochały.....
Teraz sam z kłamstwem pod rękę......
Chciałeś swojej ukochanej zgotować ten sam los......
Co serce zranić jej miał.......
Nie tym razem.....ona sama zrozumiała.....
Cicho odeszła i siebie ze sobą zabrała.....

40 332 wyświetlenia
275 tekstów
38 obserwujących
  • kuloodporna

    24 July 2020, 00:18

    Pięknie dziękuję :)

  • Infinite Gentleman Night

    19 July 2020, 16:22

    Jak zawsze pięknie ujęty codzienny żywot nas maluczkich ...
    i jak zwykle niedaleko do rana zostało,
    gdy to piękne dzieło powstawało :)
    pozdrawiam serdecznie Kuloodporna .

  • kuloodporna

    27 June 2020, 21:29

    No proszę odwaga na 100% .....odkryć w sobie kobietę i przyznać rację kobiecie.....brawo JYestemku......:) dzięki za waszą rozmowę potraficie sprawić , że się uśmiecham.....:)

  • 26 June 2020, 16:57

    Ja bym w życiu tego nie powiedział, to moja wewnętrzna kobieta. :D

  • onejka

    26 June 2020, 07:42

    Nie wierzę ! mówisz to co myślisz, że chciałybyśmy usłyszeć ? :D

  • 25 June 2020, 21:07

    Poczułem w sobie wewnętrzmą kobietę, też się zgadzam. :))

  • onejka

    25 June 2020, 20:44

    Ooo widzisz, my kobiety czasem się zgadzamy 🙃

  • kuloodporna

    25 June 2020, 19:34

    Też tak myślę onejko .......;) w końcu jakaś trafiona decyzja ......:)

  • onejka

    25 June 2020, 17:58

    I dobrze mu tak