Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Z różnych bajek pochodzimy
Tys pisarzem
Ja malarzem
Lecz Ci powiem mój kochany
Że to może być do pary

11 815 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
  • Grafit

    22 February 2021, 03:46

    Artyści ponoć się uzupełniają, bajkowo :)