Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

z ramion zdejmujesz dzień
jak płaszcz mokry od śniegu
skapujesz stale czujesz odparowujesz

halka nocy pospolita koronka
w gwiazdy ubrana nie czujesz
jak mija chwila po dłoniach spływa skroplona

1147 wyświetleń
42 teksty
9 obserwujących