Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skarb serc

Z przystani uczuć
Płyniemy po skarb upodobania
Wytchniona wyprawa zamiłowania
Zanurzeni w falach namiętnych
Głosem morskiego szczęścia
Kołysani delikatnie marzeniami
W szumie piaskowego wybrzeża
Odnaleziona złota skrzynka serc
Zamknięta na kłódkę istność
Otwiera wnętrze kluczem ust
Pocałunek uroczym odsłonięciem
Magiczny błysk obiektu
Zachwycająca chwila
Kiedy miłość zostaje odkryta.

19 704 wyświetlenia
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!