Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z połamanych słów
Chciałabym więcej czytać
Niż w nich jest

Uklęknąć przed lustrem
Spojrzeć w oczy
Wybaczyć

Wszystkie niedospane noce
Z których nic nie wynikło
Zamknąć w ostatnich drzwiach

Nie wracać

Bardzo proszę
Zamknąć za mną ten strach

Odrzucić wspomnienia
Wymazać koszmary
Wyleczyć fobie

Jedyne co zostawić
To myśli o Tobie

26 103 wyświetlenia
250 tekstów
15 obserwujących
  • MartynaR

    27 January 2016, 14:00

    Dziękuję bardzo :))

  • Sexoh't

    26 January 2016, 20:18

    bardzo ladne wiersze pisze pani Martyna