Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lekcja pożegnania

Teksty z obrazami - Lekcja pożegnania - Leto
Lekcja pożegnania - Leto

Z pokorą przyjmuję
lekcję pożegnania
Ostatnie słowa
co dodają siły
— miast miażdżyć

Otuchą otulony
jak ciepłym płaszczem
oddaję ci uśmiech
po raz ostatni

I tylko
szklą mi się oczy
aż sam już nie wiem
czy ja się żegnam
czy jestem pożegnany

4914 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
  • zapach_bzu

    13 January 2022, 11:27

    ostatnia strofka miażdży! :) <3

    od Leto