Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z pierwszymi wschodzącymi
promieniami słońca,
pozbierałam moje
rozrzucone, rozczochrane
i poranione myśli..
zamknęłam w garści,
i na Dzień Dobry
wypuściłam...
odleciały w zapomnienie.
Teraz jest inaczej,
znowu głaszczę
swoją duszę
uśmiechając się..
bezszelestnie,
do siebie..

130 919 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!