Menu
Gildia Pióra na Patronite

życie jest bardziej prawdziwe niż my

z pęknięć
jednego żebra
rozeszliśmy się

nie krzycząc
z bólu
od środka

bez - silni
wpół serca
do człowieka

4438 wyświetleń
79 tekstów
24 obserwujących
  • szpulka

    28 January 2016, 22:27

    przez przypadek, miało być inaczej..

    dzięki