Menu
Gildia Pióra na Patronite

kręgi

z ogniska do ogniska
błękitny wiatr zbudził korony oczu
w świetle tej nocy
będącej dniem

bezpieczni
wysoko nad ziemią ogromne sekundy
niczym pępki w rosnącym chlebie
tak nieznaczni że cali
jesteśmy wszechświatem

w drodze do absolutnej formy
zera

30 300 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!