Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z obrzeży
ramion Twoich
lepiej widać
świata
różowe
kolory.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
  • 18 May 2013, 11:16

    nie wiem jakie masz podstawy żeby tak sądzić, czyżby własne doświadczenia?

  • awatar

    18 May 2013, 10:42

    na jego miejscu już bym zaczął się obawiać, że obrzeża zamienią się w obrożę