Menu
Gildia Pióra na Patronite

jak z nut

z nut obraz układany
dźwiękiem wypełnionych cząstek
zakamarków ostatnich zapomnień

melodie lat i chwil
po brzegi wyobraźni oblekają
tańcząc zadumaniami

ciągle gra muzyka
w żagle dmuchając emocjami
kierunkiem bez światła latarni

99 873 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
  • RozaR

    7 September 2014, 17:52

    Podoba mi się -choć jakby stonowane.