Menu
Gildia Pióra na Patronite

Narkomańskie sny

Z nałogu w nałóg
Ze smutku w depresję
Niby to dno,
A jednak można głębiej.

Raz, dwa, trzy, pełna strzykawka!

Jakie to uczucie
Gdy "przyjaciółka"
W żyły się wbija
I truciznę w nie wlewa?

Powolną śmierć wybierasz?

Jeśli tak jej pragniesz, po co to opóźniasz?
Możesz równie dobrze
Wziąć broń i od razu
Strzelić sobie w łeb.

6641 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
  • Lola_♡

    17 April 2016, 12:29

    Zapewne rację masz,
    Może to niekoniecznie śmierci pragnienie
    Chęć ucieczki od problemów to jest
    Której śmierć skutkiem ubocznym...