Menu
Gildia Pióra na Patronite

od Ciebie zależy...

z minionych lat wspomnienia
po odejściu nic się już nie zmieni

tylko od Ciebie zależy
jak się zapiszesz w pamięci

nie zdając sobie często sprawy
myśli nie da się powstrzymać

słów się nie cofnie
trwały ślad pozostawi

jedno i drugie
a Ty będziesz ich autorem

od tylko Ciebie zależy
jakie będzie przyswojenie

92 598 wyświetleń
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!