Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

19.

Z letnim wiatrem,
poruszając się leniwie
przemierzam miejsca w których
nigdy nie chciałam być

Nie zadając pytań
Nie odpowiadając
Bez smutku
Bez radości
Podpalam wszystkie mosty

Nie ma ziemi,
którą nazwałabym domem
I nie ma ramion
co ukryłyby wstyd

Pozostawiając jedynie popiół,
odchodzę,
wraz z letnim wiatrem
z miejsc w których nigdy
nie było miłości

12 345 wyświetleń
98 tekstów
22 obserwujących