Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z lekkością
depczemy
innych
bezwładnie
w afekcie
tacy
nieporadni
często
nie w pełni
poczytalni
za swoje słowa
pogardy.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
  • marka

    16 May 2013, 10:45

    I bez świadomości można kogoś krzywdzić...