Menu
Gildia Pióra na Patronite

miasto i kolory

z krateru lawa
jak zgrzyt lodu pod zębami
druzgocze w snach
niemapowane-punkty
nie od uwierzenia
naturo!
bądź co bądź
na wadze
dzikości i rzemiosła

w trzecim akcie się nie umiera

12 954 wyświetlenia
199 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!