Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zaufanie "

Z każdym oddechem
Biciem serca
Kroplą potu
Łzą radości
Złości iskrą
Szeptem myśli niewypowiedzianych
Otwieramy swoje rany
Musimy na to pozwolić komuś
By, dotknął naszego (bólu) rany
Kiedy czujemy, że kochamy
By dalej iść...
Ufajmy

13.11.2020
02:42

281 604 wyświetlenia
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!