Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Boję się... "

Z każdym dniem ubywa mnie
Strach jak nóż tnie duszę na pół
Miły Mój - Boję się...
Mija miesiąc...mija rok
Moje ubywanie
Nie opuszcza mnie na krok
Jest mnie mniej dla Ciebie też
Cierpię okropnie - wiesz?
Dla Ciebie chcę Być pełna miłości
Strach we mnie...skalpel kaleczy
Laser - może wyleczy?
Wszystko zależy - komu zależy
A może serce już nie wierzy w...
Obiecanki - cacanki i inne bajki
Tyle razy zapewniali, że czas...
Czas leczy rany - kłamali
Ciało pokaleczone
Ty mówisz spokojnie:
Wszystko będzie dobrze
Cisza we mnie chwilowa
W sercu jednak trwoga gości
Potrzebuję dialogu - Ratunku duszy
Ciebie całego...Jak znam życie...
Nic z tego...ubywa mnie...
Ubywa mnie z każdym dniem
Dlaczego...przecież Kocham Cię
Pytanie do Boga?

....
29.03.2021
16:00

281 728 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
  • pan_lusterko

    31 March 2021, 06:48

    Czasem lepiej jest zapomnieć niż męczyć się złudną nadzieją i żyć w marazmie