Menu
Gildia Pióra na Patronite

tak myślę

z każdym dniem rezygnuję
coraz bardziej
coraz ciszej
by nikt nie usłyszał
jak kamień spada
w dół

zapiszę jeszcze kilka słów
mało istotnych
by móc wyciszyć
czy swoje?
nie wiem
myśli

27 462 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!