Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z każdej strony
filozoficznie skomplikowane
tory, ścieżki, koleje
egzystencji.
Edeńsko otoczone
obserwacjami złocistych oczu
być wciąż łakną.
A wszystkie one
na zeza chore.
Przez palce jakby
patrzą niezdecydowane
jak cyzeluję
swój zakuty łeb.

11 340 wyświetleń
84 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!