Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

z każdą chwilą gdy się wyłaniałeś
ukazując oblicze ja
nabrzmiewałam
czułam jak pulsującym ciepłem
napełniają się arterie

płoniemy

osiągnęliśmy
perygeum

Sylwia Pryga

https://youtu.be/KLbL511q7jA

40 783 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
  • Maciek Zz

    8 August 2020, 20:29

    Może księżycowy pył tak w górę Cię unosi.
    Każdy wilk do niego wył, a sowa pióra stroszy.

  • 8 August 2020, 20:22

    Tak, wyczuwam to iskrzenie. :)

  • Sylwia P.

    8 August 2020, 20:16

    Artur, w kizombie wielkiej filozofii nie ma, troche kroki do tanga może podobne :)
    A księżyc i owszem. Niezły czarodziej, uwielbiam iskrzyc jego blaskiem ;)

  • 8 August 2020, 20:08

    Kizomba... ładna, jeszcze nie tańczyłem... pewnie dlatego, że nie byłem w Angoli. ;)

  • 8 August 2020, 19:59

    Ojej, księżyc tak naCię działa? ;)
    Fajne. :))